Використання порошку із моркви при збагаченні вершкового масла
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Морква відрізняється значним вмістом каротиноїдів. Вони містять вітамін А, радіопротекторні властивості, проявляють антитоксичну дію. Внесення порошку із моркви покращує смакові властивості продукту.
Carrot has a significant content of carotenoids. They contain vitamin A, have radioprotective properties and exhibit antitoxic action. Adding carrot powder improves the taste of the product.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, порошок моркви, каротиноїди, butter, carrot powder, lipochromes, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Рашевська, Т. О. Використання порошку із моркви при збагаченні вершкового масла / Т. О. Рашевська, О. М. Вашека // Здобутки, проблеми та перспективы розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Всеукраїнська науково-практична конференція, 29-30 жовтня 2012 р. - К. - 2012. - С. 261-263.