Визначення оптимальної схеми роботи продуктового відділення за допомогою імітаційної моделі
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено імітаційну модель промислової багатоступеневої кристалізації цукрози, що дозволяє визначити найбільш ефективну апаратурно-технологічну схему продуктового відділення цукрового заводу та оптимізувати продуктові потоки і методи обробки утфелю у виробничій схемі.
Developed simulation model of industrial multistage crystallization of sucrose, which allows to determine the most effective apparatus technological scheme of product department sugar factory and optimize product flows and processing massecuite in the production scheme.
Developed simulation model of industrial multistage crystallization of sucrose, which allows to determine the most effective apparatus technological scheme of product department sugar factory and optimize product flows and processing massecuite in the production scheme.
Опис
Ключові слова
імітаційна модель, продуктовий потік, об’єкт технології, оптимізаційна модель, рециркуляція, simulation model, product flow, object of technology, optimization model, recirculation, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Мирончук, В. Г. Визначення оптимальної схеми роботи продуктового відділення за допомогою імітаційної моделі / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва : Науково-технічна конференція цукровиків України. – 2003. - С. 222-225.