Визначення оптимальної схеми роботи продуктового відділення за допомогою імітаційної моделі

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено імітаційну модель промислової багатоступеневої кристалізації цукрози, що дозволяє визначити найбільш ефективну апаратурно-технологічну схему продуктового відділення цукрового заводу та оптимізувати продуктові потоки і методи обробки утфелю у виробничій схемі.
Developed simulation model of industrial multistage crystallization of sucrose, which allows to determine the most effective apparatus technological scheme of product department sugar factory and optimize product flows and processing massecuite in the production scheme.

Опис

Ключові слова

імітаційна модель, продуктовий потік, об’єкт технології, оптимізаційна модель, рециркуляція, simulation model, product flow, object of technology, optimization model, recirculation, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Мирончук, В. Г. Визначення оптимальної схеми роботи продуктового відділення за допомогою імітаційної моделі / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва : Науково-технічна конференція цукровиків України. – 2003. - С. 222-225.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced