До 120-річного ювілею видатного вченого-цукровика Павла Васильовича Головіна
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуті наукові і виробничі здобутки видатного вченого, доктора технічних наук професора завідувача кафедрою технології цукристих речовин КТІХП з нагоди його 120-річного ювілею. Відмічено значний внесок вченого в розвиток цукрової промисловості, зокрема дифузії, кристалізації, а такoж розроблення технології фруктози.
Considered scientific and industrial achievements of outstanding scientist, PhD Professor and Head of Department of Technology sugars KTIHP on the occasion of his 120th anniversary. Noted a significant contribution of the scientist into the development of the sugar industry, including diffusion, crystallization, and developing technologies of fructose.
Considered scientific and industrial achievements of outstanding scientist, PhD Professor and Head of Department of Technology sugars KTIHP on the occasion of his 120th anniversary. Noted a significant contribution of the scientist into the development of the sugar industry, including diffusion, crystallization, and developing technologies of fructose.
Опис
Ключові слова
вчений, професор, цукрова промисловість, фруктоза, дифузія, кристалізація, scientist, professor, sugar industry, fructose, diffusion, crystallization
Бібліографічний опис
Касаткіна, І. В. До 120-річного ювілею видатного вченого-цукровика Павла Васильовича Головіна / І. В. Касаткіна, Л. С. Клименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 71-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів. - К : НУХТ, 2005. - Ч. 2 - С. 5.