Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведено інформацію про екструдування ячменю та кукурудзи з овочами. Овочевими компонентами були картопля, буряк, морква, гарбуз і виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на хімічний та вітамінний склад продукції.

Опис

Ключові слова

екструзія, ячмінь, кукурудза, овочі, картопля, хімічний склад, протеїн, экструзия, ячмень, буряк, овощи, картофель, химический состав, протеин, extrusion, barley, maize, vegetables, potatoes, chemical composition, protein, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Шаповаленко, О. І. Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, І. Ф. Улянич // Зберігання і переробка зерна. – 2012. - № 11. – С. 62-63.

Зібрання