Вимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблений прилад для визначення кольоровості цукру в кристалічному стані без розбавлення, який дозволяє швидко визначати кольоровість цукру після кожного звареного вакуум-апарата, що дозволяє оперативно оцінювати якість готової продукції і оптимізувати технологічні процеси виробництва.
A device for determining the color of sugar in the crystalline state without dilution, which allows you to quickly determine the color of sugar after each welded vacuum device that allows you to quickly evaluate product quality and optimize production processes.

Опис

Ключові слова

кольоровість, кристалічний, контроль, цукор, якість, прилад, технологічні процеси, вакуум-апарат, color, crystal, control, sugar, quality, device, processes, vacuum apparatus

Бібліографічний опис

Дадеко, Л. І. Вимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукції / Л. І. Дадеко, А. В. Ковальчук, С. Ю. Глінкін, Л. І. Чернявська, М. П. Купчик, Л. С. Клименко // Вимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукції : науково-технічна конференція цукровиків України. – 2002. – С. 202.