Вимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукції

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблений прилад для визначення кольоровості цукру в кристалічному стані без розбавлення, який дозволяє швидко визначати кольоровість цукру після кожного звареного вакуум-апарата, що дозволяє оперативно оцінювати якість готової продукції і оптимізувати технологічні процеси виробництва.
A device for determining the color of sugar in the crystalline state without dilution, which allows you to quickly determine the color of sugar after each welded vacuum device that allows you to quickly evaluate product quality and optimize production processes.

Опис

Ключові слова

кольоровість, кристалічний, контроль, цукор, якість, прилад, технологічні процеси, вакуум-апарат, color, crystal, control, sugar, quality, device, processes, vacuum apparatus

Бібліографічний опис

Дадеко, Л. І. Вимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукції / Л. І. Дадеко, А. В. Ковальчук, С. Ю. Глінкін, Л. І. Чернявська, М. П. Купчик, Л. С. Клименко // Вимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукції : науково-технічна конференція цукровиків України. – 2002. – С. 202.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced