Technological innovations in the beet sugar production

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

National University for Food Technologies occupies the leading position in the development of the technological innovations in the beet sugar production in Ukraine. Recently the researches on the development of the new technologies for extraction, purification and crystallization of saccharose have been carried out in National University for Food Technologies. Национальный Университет Пищевых Технологий занимает лидирующие позиции в развитии технологических инноваций в производстве свекловичного сахара в Украине. В последнее время исследования по разработке новых технологий извлечения, очистки и кристаллизации сахарозы проводятся и в Национальном Университете Пищевых Технологий.

Опис

Ключові слова

технологічні інновації, technological innovations, технологические инновации, кристалізація, технологічний об'єкт, електричне оброблення, очищення, crystallization, technological object, electrical treatment, purification, кристаллизация, технологический объект, электрическая обработка, очищения, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Technological innovations in the beet sugar production / R. Gulyy, V. Mironchuk, Y. Zaets, M. Kupchik, V. Mank // Bartes. - Berlin, 2003. – Р. 101-113.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced