Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 53822)

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис до патенту на корисну модель.Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату. Description to useful model patent. Composition for making chocolate and confectionary coating on base of fat half-finished product.

Опис

Ключові слова

кондитерська глазур, confectionery coating, композиція, жировий напівфабрикат, шоколадна глазур, composition, fat semi-finished product, chocolate coating, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель 53822 Україна, МПК A21D 13/08 (2006.01) Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату / Черевко О. І., Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В., Акмен В. О., Шевченко Ю. В. ; власник Харківський державний університет харчування та торгівлі. - № u201001976 ; заявл. 23.02.2010 ; опубл. 25.10.2010, Бюл. № 20.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced