Теоретичне обґрунтування технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Статтю присвячено теоретичному обґрунтуванню та розробці технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі, що містить гемове залізо, з використанням жирового напівфабрикату з дієтичною добавкою «Гемовітал», яка реалізується в підприємствах ресторанного господарства. The article is devoted to the scientific substantiation and development technology of fat-containing ornamentation semi-finished product – glaze, which contains heme iron, is scientifically substantiated and developed with the use of fat semi-finished product with dietary additive “Hemovital”, which is realized in restaurant business enterprises.

Опис

Ключові слова

дієтична добавка «Гемовітал», dietary supplements "Gemovital", седиментаційна стійкість, окиснювальні процеси, жировий напівфабрикат, жировмісний оздоблювальний напівфабрикат, гемове залізо, глазурована продукція, sedimentation stability, oxidation processes, fat semi-finished product, fat-containing ornamentation semi-finished product, heme iron, glazed products, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Гавриш, А. В. Теоретичне обґрунтування технології жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо / А. В. Гавриш, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч // Наукові праці ОНАХТ. - 2011. - Том. 2, № 40. - С. 186-190.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced