Спосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва (Патент на корисну модель № 55119)
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Спосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва, який передбачає обробку хімічним реагентом, адсорбційне очишення, перемішування, фільтрування, який відрізняється тим, що як хімічний реагент використовується полігексаметиленгуанідін гідрохлорид у кількості 0,003…0, 0075% до маси продукту, а як адсорбент використовується активне вугілля у кількості 2,0…2,5% до маси сухих речовин сиропу.
Method of purification syrup sugar beet production, which involves processing chemical reagent adsorption ochyshennya, mixing, filtering, characterized by the fact that as a chemical reagent used poliheksametylen--huanidin hydrochloride in an amount of 0.003 ... 0, 0 075% by weight of the product, and used as an adsorbent in the number of active coal 2.0 ... 2.5% by weight of solids syrup.
Description
Citation
Патент на корисну модель № 55119, МПК (2009) C13D 3/00 C13F 1/00. Спосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва / Штангеєв В. О., Молодницька О. М., Гусятинська Н. А., Штангеєва Н. І., Ліпєц А. А., Купчик Л. А., Клименко Л. С. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u 2010 05251 ; заявл. 29.04.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23.