Модификация метода Кьельдаля в технохимическом контроле хлібопекарного производства

Ескіз

Дата

1986

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведено результати досліджень модифікації методу Кьєльдаля визначення загального азоту в сировині та готових виробах хлібопекарського виробництва. Відповідно до модифікованого методу виключається трудомістка операція відгонки аміаку, зменшується маса наважки досліджуваного продукту, що дозволяє використовувати даний метод в заводських та науково-дослідних лабораторіях. The article contains results studies modification of the method of determining the total Kjeldahl nitrogen in raw materials and finished goods baking. The proposed method eliminates time consuming operation stripping of ammonia decreases linkage tested product that allows you to use this method in the factory and laboratories.

Опис

Ключові слова

хлебопекарное производство, хлібопекарське виробництво, bakery production, білкові речовини, вміст загального азоту, proteins, content of total nitrogen, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Модификация метода Кьельдаля в технохимическом контроле хлібопекарного производства / В. И. Дробот, Р. И. Сухомлин, М. Г. Христиансен, М. И. Штокало, Л. Ю. Арсеньева // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. - 1986. - № 9. - С. 15-17.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced