Інтенсифікація термодинамічного впливу на харчові речовини в екструдері

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано спосіб інтенсифікації термодинамічного впливу на речовини в екструдері за рахунок використання пульсуючого тиску. A method of intensification of the thermodynamic effects of the substance in the extruder through the use of a pulsating pressure.

Опис

Ключові слова

екструзія, тиск, температура, білок, крохмаль, зміни, extrusion, pressure, temperature, protein, starch, changes, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Лопатін, Г. І. Інтенсифікація термодинамічного впливу на харчові речовини в екструдері / Г. І. Лопатін, В. М. Ковбаса // Харчова і переробна промисловість. - 2000. - № 5-6. - С. 30-31.

Зібрання