Характеристка активного мулу, утвореного при очищенні стічних вод хлібокомбінатів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1999

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Охарактеризовані основні ферментативні активності мулу споруд для очищення стічних вод хлібокомбінатів. Прослідковано динаміку їх зміни в процесі очищення.
The basic enzymatic activity of activated sludge plants for sewage bakeries. Examined the dynamics of changes in the cleaning process.

Опис

Ключові слова

стічні води хлібокомбінатів, bakeries waste water, біологічне очищення, ферментативні активності, biological treatment, enzymatic activity, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Характеристка активного мулу, утвореного при очищенні стічних вод хлібокомбінатів / О. Л. Ткаченко, Ю. В. Пасічник, Н. В. Лагута, О. І. Семенова, Н. В. Левітіна // тези доповідей 65-ї наукової конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 13–15 квітня 1999 р. – Київ : УДУХТ, 1999.