Характеристка активного мулу, утвореного при очищенні стічних вод хлібокомбінатів

Ескіз

Дата

1999

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Охарактеризовані основні ферментативні активності мулу споруд для очищення стічних вод хлібокомбінатів. Прослідковано динаміку їх зміни в процесі очищення.
The basic enzymatic activity of activated sludge plants for sewage bakeries. Examined the dynamics of changes in the cleaning process.

Опис

Ключові слова

стічні води хлібокомбінатів, bakeries waste water, біологічне очищення, ферментативні активності, biological treatment, enzymatic activity, кафедра екології та екоменеджменту

Бібліографічний опис

Характеристка активного мулу, утвореного при очищенні стічних вод хлібокомбінатів / О. Л. Ткаченко, Ю. В. Пасічник, Н. В. Лагута, О. І. Семенова, Н. В. Левітіна // тези доповідей 65-ї наукової конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 13–15 квітня 1999 р. – Київ : УДУХТ, 1999.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced