Раціональне використання вторинних матеріальних ресурсів у м’ясопереробній промисловості
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Охарактеризовані основні групи вторинних матеріальних ресурсів м’ясопереробної промисловості. Запропоновані раціональні шляхи їх використання.
The basic group of secondary material resources meat industry. Suggested rational ways to use them.
The basic group of secondary material resources meat industry. Suggested rational ways to use them.
Опис
Ключові слова
утилізація, utilization, м’ясопереробна промисловість, вторинні матеріальні ресурси, meat processing industry, secondary material resources, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Тріщова, Л. О. Раціональне використання вторинних матеріальних ресурсів у м’ясопереробній промисловості / Л. О. Тріщова, Н. О. Бублієнко, О. І. Семенова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 75-ї наукової конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 13–14 квітня 2009 р. – Київ : НУХТ, 2009. – Ч. 3.