Напівкопчена ковбаса з м’яса птиці

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблена напівкопчена ковбаска з м’яса птиці, що включає м'ясо куряче, кухонну сіль, яка відрізняється тим, що додатково містить свинину напівжирну або нежирну, сало, зародки пшеничні, сухе молоко, комплекс харчових добавок на основі цукрі. Half-smoked sausage developed with poultry, including chicken meat, table salt, wherein further comprising a bold or lean pork, bacon, wheat germ, dry milk, complex food additives on sugar.

Опис

Ключові слова

ковбаски, м’ясо птиці, сало, sausages, poultry, fat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пат. на корисну модель № 57556 Україна, МПК A23L 1/315 A23L 1/317 А23В 4/005. Напівкопчена ковбаса з м’яса птиці / Пасічний В. М., Проворова Т. І., Гриценко А. Ю., Мороз О. О. ; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій. – № U201006767 ; заявл. 01.06.2010 ; опубл. 10.03.2011, Бюл. № 5.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced