Сценарний підхід в управлінні хлібопекарським підприємством

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто доцільність застосування сценарного підходу в управлінні технологічними процесами хлібопекарським виробництвом. Проведено факторно-цільовий аналіз функціонування системи. Наведено факторно-цільову діаграму для ділянки приготування опари. Considered the expediency of a scenario approach in the management of technological processes of bread making. A factorial-target analysis of the system. An factorial-target chart to plot prepare the dough.

Опис

Ключові слова

хлібопекарське виробництво, bread making, сценарій, scenario, технологічний процес, process, факторно-цільовий аналіз, factorial analysis and principal, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Шаруда, С. С. Сценарний підхід в управлінні хлібопекарським підприємством / С. С. Шаруда, В. Д. Кишенько // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2009. – № 2. – С. 13–16.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced