Сценарний підхід в управлінні хлібопекарським підприємством
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто доцільність застосування сценарного підходу в управлінні технологічними процесами хлібопекарським виробництвом. Проведено факторно-цільовий аналіз функціонування системи. Наведено факторно-цільову діаграму для ділянки приготування опари.
Considered the expediency of a scenario approach in the management of technological processes of bread making. A factorial-target analysis of the system. An factorial-target chart to plot prepare the dough.
Опис
Ключові слова
хлібопекарське виробництво, bread making, сценарій, scenario, технологічний процес, process, факторно-цільовий аналіз, factorial analysis and principal, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Шаруда, С. С. Сценарний підхід в управлінні хлібопекарським підприємством / С. С. Шаруда, В. Д. Кишенько // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2009. – № 2. – С. 13–16.