Термостабільні властивості начинок
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження присвячені використанню гідроколоїдів при виробництві фруктових начинок.
Researches are devoted to use of hydrocolloids by production of fruktovy stuffings.
Опис
Ключові слова
начинки, stuffings, термостабільність, термограми, гідроколоїди, heat stability, thermograms, hydrocolloids, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Корецька, І. Л. Термостабільні властивості начинок / І. Л. Корецька, Г. А. Кір’янова, Л. В. Зінченко // Харчова та переробна промисловість. – 2004. – № 4. – С. 27-28.