Термостабільні властивості начинок

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження присвячені використанню гідроколоїдів при виробництві фруктових начинок. Researches are devoted to use of hydrocolloids by production of fruktovy stuffings.

Опис

Ключові слова

начинки, stuffings, термостабільність, термограми, гідроколоїди, heat stability, thermograms, hydrocolloids, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Корецька, І. Л. Термостабільні властивості начинок / І. Л. Корецька, Г. А. Кір’янова, Л. В. Зінченко // Харчова та переробна промисловість. – 2004. – № 4. – С. 27-28.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced