Термостабільні властивості начинок
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дослідження присвячені використанню гідроколоїдів при виробництві фруктових начинок.
Researches are devoted to use of hydrocolloids by production of fruktovy stuffings.
Опис
Ключові слова
начинки, stuffings, термостабільність, термограми, гідроколоїди, heat stability, thermograms, hydrocolloids, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Корецька, І. Л. Термостабільні властивості начинок / І. Л. Корецька, Г. А. Кір’янова, Л. В. Зінченко // Харчова та переробна промисловість. – 2004. – № 4. – С. 27-28.