Теплові потоки варочного відділення пивзаводів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено аналіз енергетичних перетворень при варінні та охолодженні пивного сусла. Розраховано виділення енергії при випарюванні та охолодженні сусла, затрати енергії на сушку пивної дробини. Обґрунтовано можливість сушіння пивної дробини з використанням енергії, що відводиться при охолодженні дробини. Розроблено схему теплотехнічного забезпечення для забезпечення цього процесу.
The analysis of power transformations is conducted at cooking and cooling of beer сусла. A selection energy is expected at evaporation and cooling of сусла, expense of energy on drying of beer pellet. Grounded possibility of drying of beer pellet from the use of energy which is selected at cooling of pellet. The chart of the heating engineering providing is developed for providing of this process.

Опис

Ключові слова

пивна дробина, сусло, енергія, сушіння, охолодження, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Максименко І. Ф. Теплові потоки варочного відділення пивзаводів / І. Ф. Максименко, О. О. Бойко, Ю.В. Осауленко // Харчова промисловість. – 2011. – № 11. - С. 6-9.

Зібрання