Селеновмісні добавки

Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Результати проведених досліджень свідчать про можливість використання селеновмісних рослинних добавок при виготовленні хлібобулочних виробів. Внесення домішок із збагачених селеном проростків дає змогу підвищити якість хлібобулочних виробів та надати їм лікувально-профілактичних властивостей. The results suggest the possible use of selenium supplements in the manufacture of bakery products. Adding supplements of selenium-enriched seedlings can improve the quality of bread and give them health care properties.

Опис

Ключові слова

збагачення, селен, хлібобулочні вироби, enriched, selenium, bakery products, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Антонюк, М. М. Селеновмісні добавки / М. М. Антонюк, О. В. Стабнікова, Ю. В. Устинов // Зерно і хліб. – 2002. – №3. – С. 28-29.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced