Зміна стану води в харчових кристалічних продуктах в процесі їх висушування

Ескіз

Дата

1986

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Методом ЯМР вивчена зміна стану води в складі харчових продуктів – лимонній кислоті і рафінованій глюкозі в процесі їх сушки та визначена кількість вільної і кристалогідратної води.

Опис

Ключові слова

стан води, зміна, сушка, процес, лимонна кислота, рафінована глюкоза, вільна вода, кристалогідратна вода, визначення, метод ЯМР, состояние воды, изменение, сушка, процесс, лимонная кислота, рафинированная глюкоза, свободная вода, кристаллогидратна вода, определение, метод ЯМР, being of water, change, drying, process, lemon acid, refined glucose, free water, crystallohydratna water, determination, method of YAMR, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Манк, В. В. Зміна стану води в харчових кристалічних продуктах в процесі їх висушування / В. В. Манк, Л. О. Орлов, А. М. Литвиненко // Доповіді АН УРСР. Серія Б. : Геологічні, хімічні та біологічні науки. – 1986. – № 8. – С. 35-38.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced