Зміна стану води в харчових кристалічних продуктах в процесі їх висушування
Файли
Дата
1986
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Методом ЯМР вивчена зміна стану води в складі харчових продуктів – лимонній кислоті і рафінованій глюкозі в процесі їх сушки та визначена кількість вільної і кристалогідратної води.
Опис
Ключові слова
стан води, зміна, сушка, процес, лимонна кислота, рафінована глюкоза, вільна вода, кристалогідратна вода, визначення, метод ЯМР, состояние воды, изменение, сушка, процесс, лимонная кислота, рафинированная глюкоза, свободная вода, кристаллогидратна вода, определение, метод ЯМР, being of water, change, drying, process, lemon acid, refined glucose, free water, crystallohydratna water, determination, method of YAMR, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Манк, В. В. Зміна стану води в харчових кристалічних продуктах в процесі їх висушування / В. В. Манк, Л. О. Орлов, А. М. Литвиненко // Доповіді АН УРСР. Серія Б. : Геологічні, хімічні та біологічні науки. – 1986. – № 8. – С. 35-38.