Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Робота присвячена дослідженню впливу суміші «Солодова нова» на перебіг біохімічних і мікробіологічних процесів в тісті, якість хліба та збереження ним свіжості. За результатами досліджень встановлено, що застосування суміші «Солодова нова» дозволяє поліпшити реологічні властивості тіста, підвищити ефективність технологічних операцій, а також подовжити термін зберігання виробів.
The work is devoted to studying the influence mix “Solodova nova” in the course of biochemical and microbiological processes in the dough, bread quality and preservation of freshness. According to the research found that the use of a mixture“Solodova nova” of can improve the theological properties of dough, improve manufacturing operations and extend the shelf life of products.
Опис
Ключові слова
суміш «Солодова нова», газоутворювальна здатність, водопоглинальна здатність, реологічні властивості, біохімічні процеси, mixture of "Solodova nova", gas-forming ability, water-absorbing capacity, theological properties, biochemical processes, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Фалендиш, Н. О. Дослідження впливу суміші «Солодова нова» на перебіг технологічного процесу та якість хліба / Н. О. Фалендиш, О. П. Завистівська // Актуальні задачі сучасних технологій: зб. тез доповідей на міжнарод. наук.-практ. конф. молодих учених та студ., 19-20 груд. 2012 р. – Тернопіль: НТНУ ім. І. Пулюя, 2012. – С. 291.