Мікробіологічний стан екструдованих зернових сумішей з насінням льону

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті розглянуто питання зміни мікрофлори розроблених екструдованих зернових сумішей з насінням льону під час зберігання за температури 0 та +20 °С. In article the question of change of microflora developed grain mixes with seeds of flax in the course of storage is considered at temperature 0 and +20 °C.

Опис

Ключові слова

мікрофлора, екструдовані зернові суміші, льон, зберігання, microflora, extruded grain mixes, flax, storage, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Мікробіологічний стан екструдованих зернових сумішей з насінням льону / О. І. Шаповаленко, О. С. Павлюченко, А.В. Шаран [та ін.] // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка ["Сучасні проблеми технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"]. – Х., 2009. – Вип. 88. – С. 251-256.

Зібрання