Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати наукових досліджень з проблеми застосування ультразвуку в технології спирту з метою інтенсифікації процессу термоферментативної обробки крохмалевмісної сировини.
It has been presented the results of scientific researches about the problem of usage of ultrasound in the alcogol technology. The researches and recommendations concerned the intensification of thermo and enzyme´s processing of raw materials are given.
It has been presented the results of scientific researches about the problem of usage of ultrasound in the alcogol technology. The researches and recommendations concerned the intensification of thermo and enzyme´s processing of raw materials are given.
Опис
Ключові слова
термоферментативна обробка, крохмалевмісна сировина, ультразвук, кафедра фізики та професійної безпеки, starch containing material, ultrasound, thermo and enzyme´s processing, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Карпутіна, М. В. Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва / М. В. Карпутіна, В. О. Маринченко, В. Є. Носенко, З. М. Романова // Наукові праці НУХТ. – 2006. - № 18. - С. 21-22.