Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено результати наукових досліджень з проблеми застосування ультразвуку в технології спирту з метою інтенсифікації процессу термоферментативної обробки крохмалевмісної сировини.
It has been presented the results of scientific researches about the problem of usage of ultrasound in the alcogol technology. The researches and recommendations concerned the intensification of thermo and enzyme´s processing of raw materials are given.

Опис

Ключові слова

термоферментативна обробка, крохмалевмісна сировина, ультразвук, кафедра фізики та професійної безпеки, starch containing material, ultrasound, thermo and enzyme´s processing, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Карпутіна, М. В. Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва / М. В. Карпутіна, В. О. Маринченко, В. Є. Носенко, З. М. Романова // Наукові праці НУХТ. – 2006. - № 18. - С. 21-22.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced