Використання колагеновмісної сировини у виробництві м'ясних паштетів та паштетних консервів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлено залежність для рівноцінної заміни калогеновмісної сировини і розроблено рецептури паштетів. Technological features of use of functional animal proteins during production of meat paste.

Опис

Ключові слова

рецептура, колаген, консерви, паштетні консерви, сировина, recipe, collagen, canned food, paste canned, raw, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Використання колагеновмісної сировини у виробництві м’ясних паштетів та паштетних консервів / В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівської державної ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2001. – Т. 3(№4), Вип. 2. – С. 110-112.

Зібрання