Узагальнення динаміки спільного тепломасообміну при сушінні бурякового жому за допомогою об’ємного коефіцієнта тепловіддачі

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У цій статті розглянуто кінетику та динаміку режимів низькотемпературного сушіння бурякового жому за різних параметрів: початкового вологовмісту, температури сушильного агента, швидкості руху сушильного агента. Отримані результати були оброблені в середовищі FindGraf. In the real article kinetics and dynamics of the modes of the low temperature drying of beet bagasse are considered for different: initial вологовмісту, temperatures of drying agent, rate of movement of drying agent. The got results treated in the environment of FindGraf.

Опис

Ключові слова

сушіння, жом, кінетика, drying, bagasse, kinetics, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Іващенко, Н. В. Узагальнення динаміки спільного тепломасообміну при сушінні бурякового жому за допомогою об’ємного коефіцієнта тепловіддачі / Н. В. Іващенко, С. М. Василенко, В. В. Шутюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 84-87.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced