Нові білоквміщуючі стабілізуючі системи для ковбасних виробів
Вантажиться...
Дата
2007
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Викладені результати дослідження буферної ємності тваринної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики фаршевих та паштетних емульсій. At the article presents the results of investigation buffer capacity animal origin, and assess its impact on the technological characteristics minced and pates emulsions.
Опис
Ключові слова
технологія, тваринні білки, стабілізатори, буферна ємність, гідроколоїди, ковбаси, паштети, technology, animal proteins, stabilizers, buffer capacity, hydrocolloids, sausages, pates, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Нові білоквміщуючі системи для ковбасних виробів / В. М. Пасічний, О. Єрмак // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2007. – Т. 9, № 2 (33), Ч. 3. – С. 223-226.