Підвищення ефективності очищення соку в цукрової промисловості шляхом поліпшення способів автоматичного керування процесами

Ескіз

Дата

1989

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Удосконалений процес очищення дифузійного соку шляхом автоматичного дозування вапняного молока у співвідношенні до дифузійного соку. Improved process juice purification by automatic dosing of lime in a ratio to the diffusion juice.

Опис

Ключові слова

сатурація, кольоровість, saturation, chromaticity, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Підвищення ефективності очищення соку в цукрової промисловості шляхом поліпшення способів автоматичного керування процесами / І. Б. Петриченко, К. Д. Скорик, А. Ф. Кравчук, О. Д. Куриленко // Технический уровень предприятий перерабатывающей промышленности. - 1989. - Вып. 1. - С. 35-36.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced