Смако-ароматична композиція (Деклараційний патент на винахід №70737)
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено смако-ароматична композиція, яка містить фосфати харчові, цукристі речовини, харчові органічні кислоти та їх солі, посилювачі смаку і аромату, ефірні масла та/або олеорезини пряно ароматичних рослин, емульгатори, харчовий барвник, рослинну сировину, кухонну сіль, гелеутворювачі, яка відрізняється тим, що містить в якості гелеутворювача карагінан, камеді та глюкодельталактон, в якості цукристих речовин моно, оліго- і поліцукри, додатково містить харчові волокна, тваринний і рослинний білок, прянощі та приправи, харчові ароматизатори, консерванти, антиоксиданти розрихлювачі.
A flavored composition comprising phosphates food, sugary substances, dietary organic acids and their salts, amplifier flavor and fragrance, essential oils and / or oleoresin spicy aromatic plants, emulsifiers, food coloring, vegetable raw materials, table salt, gelatinizators, wherein that contains as gelatinizators carrageenan, gum and gluco-delta-lactone, as sugars mono, oligo-and politsukry, further comprising dietary fibers, animal and vegetable protein, spices and seasonings, food flavorings, preservatives, antioxidants rippers.
Опис
Ключові слова
смако-ароматична композиція, олеорезини, ефірні масла глюкодельталактон, карагінан, карагинан, flavored composition, oleoresin, essential oils gluco-delta-lactone, carrageenan, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Деклараційний патент на винахід №70737, МПК A23 L1/ 314, A23 L1/ 317 Смако-ароматична композиція / Пасічний В.М., Жук І.З.; патентовласник – НУХТ; заявл. 25.12.2003; опубл. 15.10.2004, Бюл. №10, 2004р.