Форшмак (Деклараційний патент на винахід №43618)

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено форшмак, що включає м’ясо яловиче, м’ясний бульйон, який відрізняється тим, що до рецептури додатково введені картопля варена, масло вершкове, сметана, філе оселедця, цибуля ріпчата сира, сир твердий, морква сира, яйця сирі та соєвий ізолят. A forshmak, including beef, broth, which is characterized by the fact that the recipe additionally introduced boiled potatoes, butter, sour cream, herring fillets, raw onions, cheese, carrots, cheese, eggs, cheese and soy protein isolate .

Опис

Ключові слова

форшмак, м’ясо, соєвий ізолят, forshmak, meat, soy protein isolate, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пат. 43618 А Україна, МПК А 23 L 1/31. Форшмак / Пасічний В. М., Клименко М. М., Мащенко Т. В. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № 20001042444 ; заявл. 11.04.2001 ; опубл. 17.12.2001, Бюл. №11, 2001.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced