Вивчення ролі емульгаторів у процесі стабілізації харчових штучних емульсій

Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У сучасних умовах доцільно збільшувати об'єми виробництва продуктів високої якості за рахунок часткової або повної заміни молочного жиру рослинними оліями, оскільки вони мають підвищену харчову та біологічну цінність. Результатом проведеної науково-дослідної роботи є визначення найбільш ефективних емульгаторів різної природи та їх оптимальних концентрацій з метою одержання стійких та дрібнодисперсних штучних емульсій, На склад та спосіб одержання емульсій з метою їх подальшого використання у виробництві молочних десертів подано заявку на винахід. Використання штучних емульсій передбачене в розробленому авторами проекті нормативної документації на нові види молочних напоїв з оліями.

Опис

Ключові слова

емульгатори, емульсії, стабілізація, поліненасичені жирні кислоти, стійкість, рослинні олії, emulsifier, emulsion, stabilization, polyunsaturatedfattyacids, sustainability, vegetableoils, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Поліщук, Г. Є. Вивчення ролі емульгаторів у процесі стабілізації харчових штучних емульсій / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Н. В. Коровіна // Збірник наукових праць ХДАУ : Таврійський науковий вісник. – 2002. – № 23. — С. 262-265.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced