Перспективи використання сої у виробництві морозива
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – фруктозою, яке містить сою. За органолептичними та фізико-хімічними показниками обґрунтовано дозу внесення соєвого білкового компоненту.
The technology of ice cream with sweetener - fructose containing soy. By organoleptic and physico-chemical parameters reasonably dose make soy protein component.
Опис
Ключові слова
морозиво, фруктоза, соєвий білок, соєвмісний білковий компонент, fructose, ice cream, soybean protein, protein component of soybean, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Перспективи використання сої у виробництві морозива / Т. Г. Осьмак, Н. О. Касьянова, Г. М. Туркова, Т. М. Туркова // Продовольча індустрія АПК. – 2012. – № 2. – С. 24-26.