Перспективи використання сої у виробництві морозива
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – фруктозою, яке містить сою. За органолептичними та фізико-хімічними показниками обґрунтовано дозу внесення соєвого білкового компоненту.
The technology of ice cream with sweetener - fructose containing soy. By organoleptic and physico-chemical parameters reasonably dose make soy protein component.
Опис
Ключові слова
морозиво, фруктоза, соєвий білок, соєвмісний білковий компонент, fructose, ice cream, soybean protein, protein component of soybean, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Перспективи використання сої у виробництві морозива / Т. Г. Осьмак, Н. О. Касьянова, Г. М. Туркова, Т. М. Туркова // Продовольча індустрія АПК. – 2012. – № 2. – С. 24-26.