Дослідження впливу форми і розмірів конструктивних споруд на їх первинні енергетичні параметри

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі порушене питання дослідження впливу геометричних споруд, що використовуються для зберігання готової продукції, на біологічні об’єкти, а саме вплив конструктивної форми на якість і термін зберігання харчових продуктів.
The paper touched upon studies of the effect of geometric structures used for the storage of finished products on biological objects, namely the impact of structural form to the quality and shelf life of food products.

Опис

Ключові слова

кислотність, молоко, пірамідальна конструкція, скисання молока, експеримент, experiment, milk, pyramidal structure, souring of milk, acidity, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Петрікей, О. І. Дослідження впливу форми і розмірів конструктивних споруд на їх первинні енергетичні параметри / О. І. Петрікей, Ю. Ю. Доломакін, В. М. Таран // Совершенствование процессов и оборудования пищевых и химических производств: XII Международная научная конференция, вересень 2008 р. – Одеса : ОНАХТ, 2008. - Вип. 32.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced