Розробка технології бісквітних напівфабрикатів на фруктозі

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

При виготовленні бісквітів, які можуть споживати хворі на цукровий діабет, запропоновано використовувати фруктозу. Визначено вплив фруктози на піноутворення, стійкість піни, показники якості готових виробів. By production of biscuits, which can be eaten by diabetic patients, is proposed to use fructose. We tested influence of fructose on foaming, stability of foam, quality metrics of finished goods.

Опис

Ключові слова

бісквітний напівфабрикат, фруктоза, піноутворення, пористість, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, biscuit half-finished product, fructose, foaming, porosity

Бібліографічний опис

Дорохович, В. В. Розробка технології бісквітних напівфабрикатів на фруктозі / В. В. Дорохович, С. О. Ганоцька // Ресторанне господарство і туристична індустрія в ринкових умовах : збірник наукових прац. – Київ : КНТЕУ, 2004. – С. 37–43.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced