Хліб «Зерновий Оригінальний» (Деклараційний патент на корисну модель № 68250)

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі запропоновано рецептуру та спосіб приготування хліба «Зернового Оригінального». З метою подовження терміну зберігання вказаного виробу пропонується внесення в рецептуру картопляної крупки та патоки крохмальною у певних співвідношеннях. The paper presents a formulation and method of making bread "Grain Original." In order to prolong the shelf life of the product specified in the recipe suggested making potato grits and corn syrup in certain proportions.

Опис

Ключові слова

зерно пшениці, картопляна крупка, патока крохмальна, черствіння, деформація м’якушки, формостійкість, wheat grain, potato grits, starch syrup, stale, deformation of crumb, dimensional stability, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Пат. на корисну модель №68250 Україна, (51) МПК (2012.01), А21D 8/00. Хліб «Зерновий Оригінальний» / Баран Ю. Л., Фалендиш Н. О., Терлецька В. А., Ковбаса В. М. ; заявник та патентовласник Національний унівіверситет харчових технологій. Теличкун, Владимир Иванович № u201108439 ; заявл. 06.07.2011 ; опубл. 26.03.2012 Бюл. № 6 2012.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced