Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зерна
Вантажиться...
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті наведено результати досліджень впливу способів приготування тіста на якість хліба з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров’я».
The paper presents the study of the influence of methods of preparing dough for bread made whole-wheat flour "Health" .
The paper presents the study of the influence of methods of preparing dough for bread made whole-wheat flour "Health" .
Опис
Ключові слова
борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці, пшенична клейковина, закваска-підкислювач, whole-wheat flour, wheat gluten, sour-acidulant, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот В. І. Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зерна / В. І. Дробот, Т. О. Федорова, Л. А. Михонік // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2006. – № 11. – С. 4–5.