Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зерна

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведено результати досліджень впливу способів приготування тіста на якість хліба з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці «Здоров’я».
The paper presents the study of the influence of methods of preparing dough for bread made whole-wheat flour "Health" .

Опис

Ключові слова

борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці, пшенична клейковина, закваска-підкислювач, whole-wheat flour, wheat gluten, sour-acidulant, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот В. І. Про якість хліба з борошна, одержаного із суцільнозмеленого зерна / В. І. Дробот, Т. О. Федорова, Л. А. Михонік // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2006. – № 11. – С. 4–5.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced