Лінія для виробництва лимонної кислоти
Файли
Дата
2000
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Співробітниками Українського державного університета харчових технологій разом із Скидельським цукрокомбінатом (республіка Білорусь) розроблено технологічну лінію для сушіння й упаковування лимонної кислоти, основним елементом якої є новий сушильно-охолодний апарат киплячого шару. Наводиться склад обладнання лінії її технічна характеристика. Описується принцип роботи та які переваги, з точки зору поліпшення технології на кінцевій стадії отримання готового продукту та умов праці, досягаються при впровадженні лінії у виробництво.
By the employees of the Ukrainian state university of food technologies together with Skidel'skim sakharkombinatom (republic Byelorussia) is developed technological line for drying and packing of lemon acid the basic element of which is a new sushil'no-okhlozhdayuschiy vehicle of boiling layer. Composition of equipment of line is pointed its technical description. Principle of work and what advantages is described, from point of improvement of technology on the final stage of receipt of the prepared product and terms of labour, arrived at at applying of line in industry.
Опис
Ключові слова
технологічна лінія, лимонна кислота, сушіння, пакування, основний елемент, апарат, сушильно-охолодний, впровадження, technological line, lemon acid, drying, packeting, basic element, vehicle, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Литвиненко, А. М. Лінія для виробництва лимонної кислоти // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової переробної промисловості: матеріали шостої міжнародної науково-технічної конференції, 19-21 жовтня 1999 р. – К.: УДУХТ, 2000. – Ч.1. – С. 34-35.