Композиція для виготовлення напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56283)
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу створення нової композиції для виготовлення напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними отримати продукт з підвищеними органолептичними і дієтичними властивостями, та підвищити термін зберігання в замороженому вигляді.
The basis of the utility model on the task of creating a new composition for the manufacture of semi-finished products by changing the composition of components and the relationship between them to obtain a product with improved organoleptic and dietary properties, and increase shelf life in frozen form.
Опис
Ключові слова
рецептура, напівфабрикати, композиція, recipe, semi, composition, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 56283 UА, МПК A23L 1/31, A23B 4/03 Композиція для виготовлення напівфабрикатів / Пешук Л. В., Салов К. М. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 2010 07193 ; заявл. 10.06.10 ; опубл. 10.01.11, Бюл. № 1. - 4 с.