Композиція для виготовлення сирокопченої ковбаси (Патент на корисну модель № 69014)

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Задачею корисної моделі є розробка рецептури сирокопчених ковбас з використанням рослинного моно екстракту, а саме розмарину лікарського, спільна дія компонентів якого направлена на отримання високоякісного продукту з високими органолептичними показниками та здатністю до тривалого зберігання. The goal is to develop a useful model formulations smoked sausages with vegetable mono extract, namely medicinal rosemary, common performance components which is aimed at obtaining high quality product with high organoleptic characteristics and capacity for long-term storage.

Description

Citation

Патент 69014 UA, МПК A23L 1/315 (2006.01) A23L 1/317 (2006.01) Композиція для виготовлення сирокопченої ковбаси / Пешук Л. В., Клименко А. В. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 2011 08498 ; заявл. 06.07.11 ; опубл. 25.04.12, Бюл. № 8. - 4 с.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By