Сирокопчена ковбаса з фундуком (Патент на корисну модель № 68232)
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Основною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення сирокопчених ковбас,яка вирішується шляхом зміни складу компонентів та співвідношення між ними, забезпечує зменшення тривалості ферментації , а також підвищення органолептичних властивостей продукту.
The main objective of the model is useful to create a new composition for the production of smoked sausage, which is solved by changing the composition of components and the relationship between them would reduce the duration of fermentation and improve the organoleptic properties of the product.
Опис
Ключові слова
рецептура, ковбаса, яловичина, фундук, recipe, sausage, beef, hazelnut, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Сирокопчена ковбаса з фундуком : пат. 68232 UA: МПК A23L 1/31 (2006.01) / Пешук Л. В., Дубяга В. М. ; заявник і патентовласник Нац. ун-т харч. техн. - u 2011 07839 ; заявл. 22.06.11 ; опубл. 26.03.12, Бюл. № 6. - 4 с.