Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими добавками

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Досліджено властивості макаронного тіста з овочевими порошками: крихтуватість, міцність, швидкість пресування. Встановлено зростання крихтуватості, пластичності тіста та швидкості пресування виробів, що позитивно впливає на якість продукції. The properties of macaroni dough with vegetable powders: friability, strength, speed of the pressing were investigated. It was established, that the friability, the plasticity of the dough and the speed of pressing were increased. These facts have a positive effect on the quality of macaroni products.

Description

Citation

Волощук, Г. І. Технологічні властивості макаронного тіста з овочевими добавуами / Г. І. Волощук, Н. М. Кочура, В. Г. Юрчак // Експрес-новини: наука, техніка, виробництво. – К.: УкрІНТЕІ. – 1999. – №3-4. – С. 31 – 32.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By