We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Вплив овочевих порошків на кінетику і режими сушіння макаронних виробів

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Досліджено стан вологи в сирих макаронних виробах з овочевими порошками. Вивчено вплив овочевих порошків на процес сушіння макаронних виробів. Рекомендовані режими сушіння макаронних виробів з овочевими порошками. It was researched the state of water in raw macaroni products with vegetable powders. It was studied the influence of powders on the drying process of macaroni products. Drying conditions of macaroni products with vegetable powders were recommended.

Description

Citation

Волощук, Г. І. Вплив овочевих порошків на кінетику і режими сушіння макаронних виробів / Г. І. Волощук, Н. М. Кочура, В. Г. Юрчак // Експрес-новини : наука, техніка, виробництво. – 1999. – № 5–6. – С. 9–11.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By