Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктів

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Мікрохвильове сушіння продуктів рослинного походження – перспективний спосіб отримання якіснішої продукції за коротший час. Висока потужність мікрохвильових сушарок значно скорочує тривалість сушіння продукції, але призводить до її обвуглювання. Термочутливість продуктів до потужності високочастотного генератора проявляється особливо виражено наприкінці сушіння. Важливу роль у мікрохвильовому сушінні відіграють також швидкість руху і температура повітря, які впливають на швидкість і однорідність перебігу процесу. Microwave drying of plant products - a promising method for producing higher quality products in less time. High power microwave dryers significantly reduces drying time of production, but it sometimes leads to charring. Sensitivity to temperature, food-to-power high-frequency generator is particularly pronounced at the end of the drying process. Important role in microwave drying is also speed and air temperature, which affect the rate and uniformity of the passing process.

Description

Citation

Шутюк, В. В. Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктів / В. В. Шутюк, В. Ю. Турчин, В. П. Василів // Природничі науки та інформаційні технології : XVІ наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, 5-6 грудня 2012. – Том І. - С. 47.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By