Застосуйте порошкоподібні комплексні поліпшувачі

Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Робота присвячена розробці комплексних порошкоподібних покращувачів, ефективних при переробці пшеничного борошна зі слабкою клейковиною і підвищеною автолітічною активністю. В якості компонентів комплексних покращувачів використовували ферментні препарати фірми «Novo Nordisk». Зроблено висновки про поліпшення фізико-хімічних показників якості хліба, а також про уповільнення його черствіння.

Опис

Ключові слова

хліб, слабка клейковина, підвищена автолітична активність, комплексні поліпшувачі, ферментні препарати, хлеб, слабая клейковина, повышенная автолитическая активность, комплексные улучшители, ферментные препараты, bread, weak gluten, increased autolytic activity, complex improvers, enzymatic agent, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Застосуйте порошкоподібні комплексні поліпшувачі / В. І. Дробот, Л. Ю. Арсеньєва, Н. І. Савчук, О. М. Чагаров // Зерно і хліб. – 2000. - № 2. – С. 28-29.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced