Інноваційні м’ясні продукти - здоров’я і довголіття

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті представлено результати комплексного дослідження харчової та біологічної цінності м’яса африканського чорношийого страуса і можливість його використання в технології продуктів нового покоління. На основі м'яса страуса розроблено рецептури та технології функціональних харчових продуктів. The paper presents the results of a comprehensive study of food and biological value of meat chornoshyyoho African ostrich and the possibility of its use in a new generation technology products. Based on ostrich meat recipes and technologies developed functional foods.

Опис

Ключові слова

м’ясо, африканський чорношиїй страус, напівфабрикати, інноваційні продукти, meat, african blaknech osrich, ready-to-cook foods, innovative products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. Інноваційні м’ясні продукти - здоров’я і довголіття / Л. В. Пешук, О. О. Галенко, І. І. Штик // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 18-20.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced