Інноваційні м’ясні продукти - здоров’я і довголіття
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті представлено результати комплексного дослідження харчової та біологічної цінності м’яса африканського чорношийого страуса і можливість його використання в технології продуктів нового покоління. На основі м'яса страуса розроблено рецептури та технології функціональних харчових продуктів.
The paper presents the results of a comprehensive study of food and biological value of meat chornoshyyoho African ostrich and the possibility of its use in a new generation technology products. Based on ostrich meat recipes and technologies developed functional foods.
Опис
Ключові слова
м’ясо, африканський чорношиїй страус, напівфабрикати, інноваційні продукти, meat, african blaknech osrich, ready-to-cook foods, innovative products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пешук, Л. В. Інноваційні м’ясні продукти - здоров’я і довголіття / Л. В. Пешук, О. О. Галенко, І. І. Штик // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 18-20.