Комп’ютерна підтримка розробки рецептур для продуктів високотемпературної екструзії
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті досліджена можливість створення шляхом рецептурного програмування корпусу для коекструзійних продуктів з урахуванням технологічних властивостей сировини. Наведені органолептичні та фізико-хімічні показники отриманих продуктів.
The article explored the possibility of creating through programming Corps prescription for koekstruziynyh products based on technological properties of materials. These organoleptic and physico-chemical parameters derived products.
Опис
Ключові слова
моделювання, екструзійні продукти, квасоля, горох, рецептурне програмування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, modeling, extrusion products, beans, peas, recipe programming, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки
Бібліографічний опис
Запотоцька, О. В. Комп’ютерна підтримка розробки рецептур для продуктів високотемпературної екструзії / О. В. Запотоцька, О. Л. Сєдих, В. М. Ковбаса // Наука і освіта. Новий вимір. - 2013. - № 2. - С. 203-207.