Комп’ютерна підтримка розробки рецептур для продуктів високотемпературної екструзії

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті досліджена можливість створення шляхом рецептурного програмування корпусу для коекструзійних продуктів з урахуванням технологічних властивостей сировини. Наведені органолептичні та фізико-хімічні показники отриманих продуктів. The article explored the possibility of creating through programming Corps prescription for koekstruziynyh products based on technological properties of materials. These organoleptic and physico-chemical parameters derived products.

Опис

Ключові слова

моделювання, екструзійні продукти, квасоля, горох, рецептурне програмування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, modeling, extrusion products, beans, peas, recipe programming, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки

Бібліографічний опис

Запотоцька, О. В. Комп’ютерна підтримка розробки рецептур для продуктів високотемпературної екструзії / О. В. Запотоцька, О. Л. Сєдих, В. М. Ковбаса // Наука і освіта. Новий вимір. - 2013. - № 2. - С. 203-207.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced