Дослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молочної продукції для енергозаощадження
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НУХТ
Анотація
У сучасних умовах життя та виробництва продукції науково - технічний прогрес є одним з найважливіших факторів у молочній промисловості, при якому створюються та впроваджуються у виробництво нові методи обробки, перероблення молока та зберігання готової продукції, а також створення нових машин і технологічного обладнання.
In the modern terms of life and production of goods scientifically - technical progress is one of major factors in suckling industry, at which created and applied in industry new methods of treatment, redoing of milk and storage of the prepared products, and also creation of new machines and technological equipment.
Опис
Ключові слова
пірамідальна конструкція, скисання молока, експеримент, кислотність, молоко, pyramidal construction, go of milk, experiment, acidity, milk, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Таран В. М. Дослідження впливу геометричних споруд пірамідальної форми на якість і термін зберігання молочної продукції для енергозаощадження / В. М. Таран, О. І. Петрікей // Наукові праці НУХТ. - 2008. - №25, Ч. 2. - С. 89-91.