Інтенсифікація теплообміну в конвективних хлібопекарських печах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Нині при розширенні приватних, колективних підприємств широко використовують хлібопекарні малої потужності. Якість виробів на цих підприємствах значною мірою залежить від обладнання, а саме від конструкції, способу підведення теплоти до хлібопекарської печі. Today the expansion of private, collective enterprises is widely used bakery low power. Quality products at these plants are highly dependent on the hardware, namely the design, method of summing up the heat to the baking oven.

Опис

Ключові слова

інтенсифікація, хлібопекарські печі, випікання, intensification, bakery ovens, baking, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Ковальов,О. В. Інтенсифікація теплообміну в конвективних хлібопекарських печах / О. В. Ковальов, В. М. Таран, // Харчова промисловість. - 2008. - № 7. - С. 38-40.

Зібрання