Математичне моделювання руху харчових продуктів у барабанах, що повільно обертаються
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано математичну модель, яка дає можливість розрахувати траєкторію руху шматка м’яса і враховує зміни його структурно-механічних властивостей. Розрахунки виконано для барабанів з радіальними полками, коли коефіцієнт тертя ковзання не залежить від адгезії і є постійною величиною та коли залежить від адгезії.
A mathematical model is proposed that allows calculating the trajectory of a piece of meat and takes into account changes in its structural and mechanical properties. Calculations were performed for drums with radial shelves when the sliding friction coefficient does not depend on adhesion and is a constant value and when it depends on adhesion.
A mathematical model is proposed that allows calculating the trajectory of a piece of meat and takes into account changes in its structural and mechanical properties. Calculations were performed for drums with radial shelves when the sliding friction coefficient does not depend on adhesion and is a constant value and when it depends on adhesion.
Опис
Бібліографічний опис
Гуць, В. С. Математичне моделювання руху харчових продуктів у барабанах, що повільно обертаються / В. С. Гуць // Наукові праці НУХТ. - 2001. - № 10 - С. 124-125.