Математичне моделювання руху харчових продуктів у барабанах, що повільно обертаються

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропоновано математичну модель, яка дає можливість розрахувати траєкторію руху шматка м’яса і враховує зміни його структурно-механічних властивостей. Розрахунки виконано для барабанів з радіальними полками, коли коефіцієнт тертя ковзання не залежить від адгезії і є постійною величиною та коли залежить від адгезії.
A mathematical model is proposed that allows calculating the trajectory of a piece of meat and takes into account changes in its structural and mechanical properties. Calculations were performed for drums with radial shelves when the sliding friction coefficient does not depend on adhesion and is a constant value and when it depends on adhesion.

Опис

Бібліографічний опис

Гуць, В. С. Математичне моделювання руху харчових продуктів у барабанах, що повільно обертаються / В. С. Гуць // Наукові праці НУХТ. - 2001. - № 10 - С. 124-125.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в