Вплив технологічних параметрів зброджування сусла на накопичення летких органічних домішок спиртової бражки

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Широке впровадження енерго- і ресурсозберігаючої технології спиртових бражок з використанням низькотемпературної термоферментативної обробки крохмалевмісної сировини передбачає зниження дисперсності помелу сировини, підвищення концентрації та температури зброджування сусла. Тому з метою зменшення питомих енерговитрат та одержання етилового спирту високої якості необхідні достовірні дані про якісний і кількісний склад леткої частини бражки. The widespread introduction of energy-and resource-saving technologies alcohol brazhok using low termofermentatyvnoyi raw starch processing involves reducing dispersiongrinding of raw materials, improve concentration and temperature fermentation of wort. Therefore, in order to reduce unitenergy and obtaining ethanol quality needed reliable data on the qualitative and quantitative composition of the volatile brazhku.

Опис

Ключові слова

зріла бражка, заміс, batch, сусло, mash, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кириленко, Р. Г. Вплив технологічних параметрів зброджування сусла на накопичення летких органічних домішок спиртової бражки / Р. Г. Кириленко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, А. М. Куц, В. Б. Сизько // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості : сьогодення і перспективи : IX Міжн. наук.-техн. конф., 17-19 жовтня 2005. - С. - 61-62.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced