Оптимізація процесу накопичення леткої частки спиртової бражки
Вантажиться...
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
З метою зменшення питомих енерговитрат для одержання етилового спирту високої якості необхідно оптимізувати дані про кількісний та якісний склад леткої частини бражки в залежності від технологічних параметрів зброджування сусла.
In order to reduce specific energy to produce ethanol quality to optimize data on the quantitative and qualitative composition of the volatile brazhku depending on the technological parameters of the fermentation of wort.
Опис
Ключові слова
сусло, mash, оптимізація процесу накопичення домішок, optimization process of accumulation of impurities, зріла бражка, fermented wash, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Кириленко, Р. Г. Оптимізація процесу накопичення леткої частки спиртової бражки / Р. Г. Кириленко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тез. доп. 72-ї. наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 17—18 квітня 2006 р. - К : НУХТ, 2006. - Ч. ІІ. - С. 17.