Молочно-білковий продукт

Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Застосування в рецептурах спеціальних швидкодозріваючих сирів та молочно-білкових продуктів дає змогу вивільнити певну кількість твердих сирів та здешевити плавлені сири. Особливість розробки в тому, що одержано продукт з властивостями твердого сиру на основі процесу термокислотноі коагуляції, без застосування сичужного ферменту. The special cheeses and milk protein products usage in recipes lets you unleash a certain amount of cheese and cheapen the processed cheese. The unique nature of this development lets us get the product based on cheese properties through a process of thermal acid coagulation, without rennet.

Опис

Ключові слова

плавлені сири, processed cheese, молочно-білковий продукт, thermal acid coagulation, термокислотна коагуляція, thermal acid coagulation, біологічна цінність, biological value, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Білоус, Н. Молочно-білковий продукт / Н. Білоус, Т. Скорченко, О. Грек // Харчова і переробна промисловість. – 1998. – № 10. – С. 21.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced