Молочно-білковий продукт
Дата
1998
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Застосування в рецептурах спеціальних швидкодозріваючих сирів та молочно-білкових продуктів дає змогу вивільнити певну кількість твердих сирів та здешевити плавлені сири. Особливість розробки в тому, що одержано продукт з властивостями твердого сиру на основі процесу термокислотноі коагуляції, без застосування сичужного ферменту.
The special cheeses and milk protein products usage in recipes lets you unleash a certain amount of cheese and cheapen the processed cheese. The unique nature of this development lets us get the product based on cheese properties through a process of thermal acid coagulation, without rennet.
Опис
Ключові слова
плавлені сири, processed cheese, молочно-білковий продукт, thermal acid coagulation, термокислотна коагуляція, thermal acid coagulation, біологічна цінність, biological value, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Білоус, Н. Молочно-білковий продукт / Н. Білоус, Т. Скорченко, О. Грек // Харчова і переробна промисловість. – 1998. – № 10. – С. 21.